Forum www.fanirbd.fora.pl Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy    Galerie   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Chcesz schudnąć przed Sylwestrem?
Kup Teraz a 30 dniową dietę otrzymasz za darmo!
Tylko 137 zł TRIZER + indywidualna dieta
Maite Perroni <3 wiadomości, newsy, ciekawostki

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.fanirbd.fora.pl Strona Główna -> RBD - Zespół
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Luśkaa
Mi Delirio
Mi Delirio



Dołączył: 12 Kwi 2010
Posty: 121
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pon 16:56, 12 Kwi 2010    Temat postu: Maite Perroni <3 wiadomości, newsy, ciekawostki

Tutaj piszemy wszystko o Maite

Post został pochwalony 0 razy

Ostatnio zmieniony przez Luśkaa dnia Pon 16:57, 12 Kwi 2010, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Maite
Mi Delirio
Mi Delirio



Dołączył: 12 Kwi 2010
Posty: 221
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Gdzie kończy sie asfalt....

PostWysłany: Czw 21:21, 15 Kwi 2010    Temat postu:

Maite Perroni Beorlegui, znana jako May (ur. 9 marca 1983 w mieście Meksyk) – meksykańska aktorka i piosenkarka, ex-członkini RBD o włoskim pochodzeniu. Wystąpiła w telenoweli Zbuntowani oraz w serialu RBD: La Familia. Grała główną rolę w telenoweli Nie igraj z aniołem powstałej w 2008 r. W 2008 roku nominowana do nagrody "najczęściej fotografowana przez paparazzi". Nagrała przebój Empezar Desde Cero, a także napisała piosenkę Tal vez manana. W latach 2000-2002 studiowała w Televisa's Centro de Educación Artistica. Jest twarzą marki Nike oraz NYX Cosmetics. Ma dwóch braci: Adolfo ( ur. 1986 r.) i Francisco (ur. 1992 r.)




Filmografia
Rok Nazwa Rola
2004-2006 Zbuntowani Guadalupe 'Lupita' Fernández
2006-2007 RBD: La Familia May
2008 Lola erase una vez ona sama
2008-2009 Nie igraj z aniołem Marichuy
2009 Mój grzech Lucrecia


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.fanirbd.fora.pl Strona Główna -> RBD - Zespół Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Theme xand created by spleen & Forum.
Regulamin